News

Hargita megyei bloggerek jelentkezését várják

blogverseny plakatBlogversenyt indított Hargita Megye Tanácsa

Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyéért Egyesület közösen blogpályázatot hirdet a Hargita megyei  mindennapok jobb megismerése és népszerűsítése érdekében.

A verseny május 7-től július 30-ig,  12 héten keresztül zajlik a http://blog.hargitamegye.ro/ oldalon. A cél a Hargita megyei mindennapok bemutatása, úgy, ahogyan a fiatalok látják: legyen az iskola, szórakozás, munka, sport vagy kikapcsolódási lehetőség. Emellett nincs megszabva a téma, bármiről írhatnak. A versenyzőknek e-mailben regisztrálniuk kell a blog@hargitamegye.ro e-mail címen, kikötés, hogy csak Hargita megyei lakhelyű személyek nevezhetnek be. A versenyzők vállalják, hogy minimum hetente egy bejegyzéssel jelentkeznek a verseny ideje alatt. A versenybe időközben is be lehet kapcsolódni, de a később csatlakozóknak vállalniuk kell, hogy a verseny végéig összesen 12 bejegyzést tesznek közzé.

A blogírókat a zsűri mind a látogatottság, mind pedig szakmai szempontok alapján fogja értékelni. Két díj lesz, a fődíj egy table-pc, az alábbi számítás alapján: 25 százalékot számít a blog nézettsége, 25 százalékot a kedvelések száma és 50 százalékot a szakértő zsűri véleménye. A közönségdíj értékes könyvutalvány: a bejegyzések alján található lájkok száma dönt (megjegyzés: egy adott blogíró bejegyzései lájkjainak számát összeadják).

Május 7-től már várják a bloggerek jelentkezését a blog@hargitamegye.ro e-mail címen!

Csíkszereda, 2013. május 7.