Gál Arnold

Gál Arnold vagyok, 19 éves, Gyergyóalfalvi lakos. Tanulmányaimat a Sövér Elek Szakközépiskolában végzem, turisztika és vendéglátás szakon. Középiskolai időszakom utolsó fázisában érve, nagy megmérettetés előtt álok, amely befolyásolja, a karrieremet és a hátralévő életemet. A továbbiakban is szeretném folytatni a tanulmányaimat Marosvásárhelyen, fogászati technikus szakon.

Számomra nagy lehetőséget kínált az ösztöndíjra pályázni, most már második alkalommal. Előző évben, a közösségi tevékenységemet visszaigazolta a megnyert ösztöndíj, hogy nem hiábavaló. Olyan szempontokat kellett teljesíteni, amelyeket úgy véltem, hogy teljesíteni tudok, és ez által segíthetek a közösségemnek. A pályázati felhívás építő jellegű, mivel az adott pályázó nem csak saját érdekeit tekintve pályáz, hanem a pályázat célját is végrehajtja. Csapaterősítő, közösség kovácsoló, ösztönzi a fiatalokat arra, hogy érdemes önkéntes munkát vállalni, csapatban dolgozni, egy közösség részese lenni. Tanulhatunk egymástól, tehetünk egymásért, amivel ápoljuk és erősítjük a közösséget. Mivel a pályázatom pozitív elbírálásban részesült, ezért szeretném segíteni és ösztönözni a fiatalokat, minél több csoportos tevékenységben való résztvevésre, a szerepvállalásra és a lehetőségek kihasználására. Az összeg 10%-át az Alfalvi Fiatalokért Egyesületnek szeretném adni, mivel számos közösségépítő programot, versenyt szerveznek, ami az alfalvi fiatalok körében kedvelt és építő jellegű. Nap, mint nap dolgoznak és ötletelnek azon, hogy mivel tudják vidámabbá tenni a közösségi életet. Az elkövetkező időben, számos tevékenység kerül megszervezésre, amit támogatni kell anyagilag, hogy kivitelezni lehessen. Remélem, hogy ezzel segítségükre tudok lenni és csak bátorítani tudom őket, hogy a munkájuk, amit végeznek, igenis fontos és példamutató a fiatalok körében.

Szeretném megköszönni, hogy lehetőséget kaptam pályázni és egy visszajelzést kaptam arról, hogy a közösségi tevékenységem fontos és céltudatos.