Kedves Tímea

Kedves Tímea vagyok, 22 éves diák, Csíkjenőfalván élek a családommal. Tanulmányaimat a csíkkarcfalvi  Mártonffy György Általános Iskolában kezdtem, majd a csíkszeredai Kájoni János Szakközépiskolában folytattam, könyvelés szakon. Ebbe az irányba indultam tovább, így jelenleg a csíkszeredai Sapintia Erdélyi Magyar Tudományegyetem  Gazdasági karán Könyvelés és gazdálkodási informatika  szakon, harmad éves hallgató vagyok. Sikeres államvizsga esetén ezen a pályán szeretnék elhelyezkedni, dolgozni.

Szakkoordinátorom által értesültem erről az ösztöndíj lehetőségről, amely úgy gondoltam fedezné az államvizsgával járó kiadásokat. A pályázati kiírást megkeresve, informálódtam a pályázási feltételekről, és beszereztem a szükséges iratokat. Bár az államvizsgámat nem ebben a témában írom, a Közintézményi könyvelés ösztöndíjprogram lehetőséget nyújt arra, hogy bővítsem tudásom a gyakornokprogramon keresztül.

Örömmel értesültem róla, hogy az elbíráló bizottság alkalmasnak talált a programban való részvételre, és köszönöm a szakmai, illetve anyagi támogatást, amelyet az elkövetkezendő időszakban nyújtanak nekem.