László Levente

LaszloLeventeLászló Levente

László Levente vagyok, a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium XII. osztályának természettudományok-intenzív angol profilú szakára járok.

Az osztályfőnökömtől értesültem a Hargita Megyéért Egyesület pályázatáról. Úgy döntöttem, hogy pályázni fogok, mert úgy éreztem, hogy hasznát vehetem a jövőben ennek a pénzösszegnek. Mivel a testvérem is egyetemre jár, ezért a családnak nehéz lenne önerőből az én egyetemi tanulmányimat is finanszírozni. A megpályázott összeg jelentős segítség lehet a számunkra a következő évben. Emellett bizonyos közösségi tevékenységeket is tudok támogatni, ami ugyancsak jelentős segítség főként a szülőfalum számára.

Az ösztöndíj 10%-át a hagyományossá vált nyikómalomfalvi Utcabajnokság népszerűsítésére, minél modernebbé formálására és sikeressé tételére fogom felhasználni 2016 nyarán. E rendezvényen a falu apraja-nagyja szívesen részt vett az évek folyamán. Úgy gondolom ez az esemény Nyikómalomfalva egyik legmeghatározóbb közösségi rendezvénye a Falunapokkal egybekötve.